Четврти Меморијален натпревар-АБЦ

Почитувани,

викендов во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје, се одржува четвртиот меморијален математички натпревар „Александар Блажевски – Цане“.

Во прилог се неколку фотографии од настанот, задачите во категорииите јуниори односно сениори и официјалните решенија со распределбата на поени за:

Прелиминарните резултати од натпреварот ќе бидат објавени вечерва околу 23 часот.

Ваш СММ!