Прелиминарни резултати од четвртиот меморијален натпревар-АБЦ

Почитувани,

во прилог се прелиминарните резултати од четвртиот Меморијален математички натпревар „Александар Блажевски – Цане:

Евентуалните приговори можете да ги испратите на е-адресата mirko.petrushevski@gmail.com во текот на утрешниот ден, понеделник 19.12.2022 година, најдоцна до 23:30 часот.

Ваш СММ!