Продолжување на рокот за пријавување за Школата за млади математичари 2023/2024

Драги ученици,

Рокот за пријавување учество на Школата за млади математичари 2023/2024 е продолжен до 26.11.2023 година.

По завршување на рокот за пријавување, на платформата за е-учење ќе бидат формирани групите за следење на наставата, по што, во текот на следната недела, ќе биде и организирано пробно вклучување на платформата. Со настава почнуваме на 4 декември 2023 година.

Повеќе информации за Школата за млади математичари 2023/2024 ќе најдете на страницата на школата: https://smm.org.mk/skoli/skola-za-mladi-matematicari/