Конечни резултати од државниот натпревар за средно образование

Почитувани,

Во продолжение се конечните резултати од државниот натпревар за средно образование кој се одржа денес на 30.03.2024 година на Природно-математичкиот факултет во Скопје:

Прва година
Втора година
Трета година
Четврта година

Задачите и решенијата на задачите може да ги симнете од следниот линк.

На учениците им го честитаме постигнатиот успех на натпреварот и им посакуваме уште поголеми успеси во иднина!

Од Комисијата за натпревари