Училишта домаќини за регионалниот натпревар за основно образование

Почитувани,

ова е списокот

 на домаќини за Регионалниот натпревар по математика за учениците од основно образование, кој ќе се одржи на 2.3.2024 година, сабота, со почеток од 10 часот.

Ги повикуваме училиштата од регионите во кои нема пријавено домаќини да се пријават до 25.2.2024 година, за да може натпреварот да се одржи. 

Ваш СММ!