Завршија подготовките за регионалниот натпревар за средно образование

Почитувани,

конечно се познати сите училишта кои се домаќини на регионалниот натпревар по математика за учениците од средното образование.

училишта домаќини 2024

Натпреварот ќе се одржи на  2.3.2024 година, сабота, со почеток од 10 часот. Сите ученици треба да бидат во соодветните училишта меѓу 9.00 – 9.30 часот.

Упатствата се веќе дистрибуирани до сите регионални координатори и се е подготвено за реализирање на натпреварот.

Многу успех за сите натпреварувачи и нивните ментори!

Ваш СММ!