Прелиминарни резултати од Државниот натпревар за основно образование

Почитувани,

прелиминарните резултати од Државниот натпревар за основно образование се:

Приговорите може да се поднесат со пополнување на следната форма до 15.05.2023 година во 21 часот.

Ваш СММ!