Информациja за изборниот тест за БМО

Почитувани,

тестот за избор на македонската екипа за БМО 2023 ќе се одржи оваа сабота 22. април во просториите на Машинскиот факултет во Скопје.

Учесниците е потребно да бидат пред јужниот влез на главната факултетска зграда најдоцна во 9 часот и 30 минути.

Натпреварот ќе започне во 10 часот.

Ваш СММ!