Конечни резултати од ММО 2023

Почитувани,
во прилог се конечните резултати од 30. Македонска математичка олимпијада.

Честитки до сите учесници за прикажаните знаења. 

Тестот за избор на македонската екипа за БМО 2023 ќе се одржи на 22. април (сабота). Подетални информации во текот на следните денови.

Ваш СММ!