Информација за ММО

Почитувани,

ве известуваме дека XXX. Македонската математичка олимпијада за учениците од средно образование, ќе се одржи на 09.04.2023 година, недела, во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

УО на СММ донесе посебен правилник за реализација на 30. Македонска математичка олимпијада и избор на екипите за меѓународните натпревари за учебната 2022/2023 за средно образование.

ПРАВИЛНИК

Ваш СММ!