Меѓународна економска олимпијада-IEO

Почитувани,

во саботата на 21.05.2022, во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје, се одржа првата селекција за тим кој ќе не претставува на Петтата меѓународна економска олимпијада во периодот 26.07 – 1.08.2022. 

Ќе следуваат подготовки за учесниците пласирани во вториот круг.

Повеќе информации за подготовките ќе бидат споделени во тек на следната седмица.

Дел од атмосферата со учесниците на првата селекција за тим:

Ваш СММ!