Информација за ЈММО 2022

Почитувани,

26. Јуниорска македонска математичка олимпијада ќе се одржи на 07.06.2022 година, вторник, на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

Учесниците треба да бидат пред факултетската зграда најдоцна во 9 часот и 15 минути.

Натпреварот ќе започне во 10 часот.

Ваш СММ!