Конечни резултати од Државниот натпревар за средно образование

Почитувани,

денес со почеток во 10 часот во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје, се одржа Државниот натпревар за учениците од средното образование.

Ова се задачите и решенијата кои Комисијата ги подготви за натпреварот.

Следуваат конечните резултати по години:

Дел од атмосферата од натпреварот низ фотографии:

Ваш СММ!