Дополнителни информации за ММО 2022

Почитувани,

во прилог е списокот ученици кои се поканети на 29. Македонска математичка олимпијада. Натпреварот ќе се одржи на Природно-математичкиот факултет во Скопје, во четврток 28.04., со запазување на сите COVID-19 протоколи. Учесниците треба да бидат пред факултетската зграда најдоцна во 9 часот и 15 минути. Натпреварот ќе започне во 10 часот.

Ваш СММ!