Конечни резултати од Регионалниот натпревар за средно образование

Почитувани,

на Државниот натпревар по математика за средно образование, ќе се натпреваруваат сите ученици кои на Регионалниот натпревар освоија најмалку пофалница.

Во прилог се конечните резултати од Регионалниот натпревар по години:

Ваш СММ!