Заврши ПИ-ДЕН 2022

Почитувани ученици, наставници, родители и љубители на математиката, го завршивме третото заедничко прославување на Меѓународниот ден на математиката, 14 март 2022 година.

Задачите, решенијата и вашиот постигнат успех од државниот електронски натпревар, ќе ги добиете на електронската пошта со која се најавивте како учесник на натпреварот.

Првопласираните учесници во секое одделение/година се во следниот список.

Сертификатите за учество и потврдата за остварениот пласман очекувајте ги електронски.

Започна одбројувањето за следниот ПИ-ДЕН!

Ваш СММ!