Излезе од печат вториот број на списанијата

Почитувани,

излегоа од печат вторите броеви на математичките списанија „Нумерус“ и „Сигма“ и веќе се испратени на вашите адреси.

Подолу може да ја погледнете содржината на списанијата.

Продолжуваме со подготовка на останатите два броја и тие наскоро ќе се најдат пред вас.

Ваш СММ!