Информација за општинските натпревари по математика

Почитувани,

заради големиот интерес за учество на општинските натпревари по математика за учениците од основното и средното образование, одлучивме рокот за пријавување да го продолжиме за два дена т.е. заклучно со 9.02.2022 година, среда, во 22 часот.

Ваш СММ!