Конечни резултати ММО2021

Почитувани,
во прилог се конечните резултати од 28. Македонска математичка олимпијада.

Честитки до сите учесници за прикажаните знаења. 

Тестот за избор на македонската екипа за ИМО 2021 ќе се одржи следниот викенд, 29-30. 05, во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје. Подетални информации во текот на следната седмица.

Ваш СММ!