Дополнителни информации за ММО 2021

Почитувани,

во прилог е списокот ученици кои се поканети на 28. Македонска математичка олимпијада. Натпреварот ќе се одржи на Природно-математичкиот факултет во Скопје, в среда 19.05, со запазување на сите COVID-19 протоколи. Учесниците треба да бидат пред факултетската зграда најдоцна во 9 часот и 45 минути. Натпреварот ќе започне во 10 часот и 30 минути.

Ваш СММ!