Прелиминарни резултати од државниот натпревар за средно образование

Почитувани,

прелиминарните резултати по години се:

Приговорите може да ги испратите до 13 часот во среда, 12.05.2021 година, преку пополнување на следната

ФОРМА

Ваш СММ!