Победници на ПИ-ДЕН 2021

Почитувани ученици, наставници, родители и љубители на математиката, го завршивме второто заедничко прославување на Меѓународниот ден на математиката, 14 март 2021 година.

Задачите, решенијата и вашиот постигнат успех од државниот електронски натпревар, ќе ги добиете на електронската пошта со која се најавивте како учесник.

Првопласираните учесници во секое одделение/година се во следниот список.

Сертификатите за учество и потврдата за остварениот пласман очекувајте ги електронски.

Ваш СММ!