Прелиминарни резултати од Регионалниот натпревар за средно образование 2021

Почитувани,

следуваат прелиминарните резултати од Регионалниот натпревар, по години, за учениците од средното образование.

Правото за приговор, може да го реализирате преку пополнување на следната форма до 23 часот во вторник, 16.03.2021 година.

Ваш СММ!