Прелиминарни резултати од Регионалниот натпревар за основно образование 2021

Почитувани,

следуваат прелиминарните резултати од Регионалниот натпревар, по одделенија, за учениците од основното образование.

Правото за приговор, може да го реализирате преку пополнување на следната форма до 19 часот во петок, 19.03.2021 година.

Ваш СММ!