Излезе од печат „Нумерус“ бр.46-2

Почитувани,

Ве известуваме дека вториот број на списанието Нумерус излезе од печат и веќе делумно е дистрибуирано до вас читателите.

Уживајте во темите и задачите кои Уредувачкиот одбор на ова списание ги подготви за Вас!

Ваш СММ!