ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,

поради огромен интерес за учество на опшинскиот натпревар по математика за учениците од основното и средното образование, рокот за пријавување го продолжуваме до вторник, 16.02.2021 година до 23 часот и 59 минути.

Листата со пријавени учесници ќе ја објавиме во среда, 17.02.2021 година и сите забелешки ќе може да ги испратите до четврток, 18.02.2021 година до 23 часот и 59 минути.

Ваш СММ!