Затворање на Есенската математичка школа 2020

По два прекрасни месеци заедничко другарување со математиката, дојде време да ја затвориме Есенската математичка школа 2020.

На сите ученици им го честитаме учеството на школата, а на учениците кои го решаваа завршниот тест им го честитаме постигнатиот успех на тестот.

Воедно ви посакуваме среќни новогодишни празници и нека новата 2021 година биде подобра од годинава на заминување.

[Презентација од затворањето на ЕМШ2020 на 28.12.2020 год.]

Повеќе информации за Есенската математичка школа 2020 ќе најдете на следниот линк https://smm.org.mk/matematicki-skoli/esenska-matematicka-skola-2020/.