Информација ЈММО 2024

Почитувани,

Поради згуснатиот распоред на државните натпревари по повеќе предмети ЈММО 2024 се одложува за 05.06.2024 година.

Сите учесници на ЈММО треба да бидат пред ПМФ најдоцна до 9 часот и 30 минути.

Заради дополнително тестирање за државен првак за 6 одделение, ве известуваме дека во истото време треба да дојдат и сите ученици од 6 одделение кои на Државниот натпревар за основно образование имаа по 100 поени. Тестирањето ќе се одржи заедно со ЈММО.

Ваш СММ!