Информациja за изборниот тест за ИМО

Тестот за избор на македонската екипа за ИМО 2024 ќе се одржи следниот викенд 11-12. мај во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје. 

Учесниците е потребно да бидат пред факултетската зграда најдоцна во 9 часот и 30 минути.

Во секој од двата дена, натпреварот ќе започнува во 10 часот.


Ваш СММ!