Конечни резултати од ММО 2024

Почитувани,
во прилог се конечните резултати од 31. Македонска математичка олимпијада.

Честитки до сите учесници за прикажаните знаења. 

Тестот за избор на македонската екипа за БМО 2024 ќе се одржи на 21. април (недела). Подетални информации во текот на следните денови.

Ваш СММ!