Конечна листа со домаќини за регионалниот натпревар за основно образование

Почитувани,

заврши изборот на домаќините за регионалниот натпревар за основно образование.

Натпреварот ќе се одржи на  2.3.2024 година, сабота, со почеток од 10 часот. Сите ученици треба да бидат во соодветните училишта меѓу 9.00 – 9.30 часот.

Упатствата се веќе дистрибуирани до сите регионални координатори и се е подготвено за реализирање на натпреварот.

Многу успех за сите натпреварувачи и нивните ментори!

Ваш СММ!