Информација за државниот натпревар за основно образование

Почитувани,

Ве известуваме дека заради зафатеност на просториите на ПМФ, натпреварот ќе се одржи во недела, 14.05.2023 година, со почеток во 10 часот.

Учениците треба да бидат пред горната зграда на ПМФ, најдоцна во 9 часот.

Ваш СММ!