Екипа за БMO 2023

Почитувани,

Во прилог се збирно конечните резултати од ММО 2023 и изборниот тест за БМО 2023, согласно кои македонската екипа за овогодинешната балканијада е:
МКД 1 Дамјан Давков
МКД 2 Алексиј Тасиќ
МКД 3 Никола Цветаноски
МКД 4 Јан Стојановски
МКД 5 Никола Спировски
МКД 6 Алек Танаскоски

Им посакуваме успех!
Ваш СММ!