Пријавени ученици на Есенската математичка школа 2022

Драги ученици,

На Есенската математичка школа 2022 се пријавија следните ученици:

Список на пријавени ученици на ЕМШ2022

Во текот на следната недела, најдоцна на 13.10.2022 година, ќе биде објавен подетален распоред за активностите на првиот ден на школата (отварање на школата и распоред на учениците по простории).

Ве очекуваме заедно да освојуваме нови математички врвови!

Проф. д-р Ирена Стојковска,
Раководител на ЕМШ2022
https://smm.org.mk/skoli/matematicki-skoli/esenska-matematicka-skola-2022/