Интервју…

Почитувани,

деновиве сме под силни импресии од одржаното годишно собрание кое го искористивме да споделиме информации за минатите активности и да се подготвиме за реализација на идните планови. Посебно не радува вниманието со кое новинарите во независната платформа umno.mk ги следеа сите активности на СММ и несебично ве информираа за сите наши реализирани проекти. Како резултат на таа соработка, се случи и интервјуто на претседателот на СММ, проф. д-р Ѓорѓи Маркоски со umno.mk.

Ваш СММ!