Датум за ММО 2021

Почитувани,

ве известуваме дека XXVIII Македонската математичка олимпијада 2021, за учениците од средното образование, ќе се одржи на 19.05.2021 година, среда, во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

Сите дополнителни информации, очекувајте ги до крајот на работната седмица.

Ваш СММ!