Информации за Регионалниот натпревар за четврто и петто одделение

Почитувани,

задачите за Регионалниот натпревар по математика за нашите најмали учесници, учениците од четврто и петто одделение, ќе ги поставиме во сабота, 13.03.2021 година, на оваа адреса:

umm-contest-reg-2021

Ве потсетуваме да бидете таму во сабота за да може да пристапите до задачите. Формата за работа е иста како за општинскиот натпревар, а контролата ќе ја вршат вашите ментори-предметните наставници.

Ви посакуваме одличен натпреварувачки ден!

Ваш СММ!