ПОТСЕТУВАЊЕ

Почитувани ученици, родители и ментори

ве потсетуваме дека сеуште трае пријавувањето за општинските натпревари и ПИ-ДЕН.

Крајниот рок за пријавување учесници на општинскиот натпревар за учениците од основното и средното образование е 12.02.2021 година, петок.

Пријавувањето за ПИ-ДЕН завршува на 6.03.2021 година, сабота.

Повеќе детали за начинот на реализација на секој од натпреварите ќе најдете на:

Ваш СММ!