ПИ-ДЕН заврши!

Драги ученици, родители, наставници и љубители на математиката!

Сакаме заедно да ви изразиме огромна благодарност за вашата несебична поддршка и огромниот ентузијазам кои го осветлија овој огромен празник за човештвото!

Првиот државен електронски натпревар заврши! Ви честитаме!

Нека ни е среќен Меѓународниот ден на математиката!

Останува да ги средиме податоците, малку и емоциите и следниве денови очекувајте резултати.

Ваш СММ!