Програма на Есенската математичка школа 2019 за 5 октомври 2019

Драги ученици,

Програмата на Есенската математичка школа 2019 за првиот ден 5 октомври 2019 година, термините за регистрација, отварањето, распределбата по простории, потребниот нестандарден прибор за работа и правилата на однесување, може да ги симнете од тука.

Обновениот список на учесници на Есенската математичка школа 2019 може да го најдете на следниот линк.

Повеќе информации за Есенската математичка школа 2019 ќе најдете во Школи.

Ве очекуваме подготвени да работиме математика и да другаруваме!

Од Организаторите на Школата