Прелиминарни резултати од Регионалниот натпревар за основно

Почитувани

во прилог се првичните резултати од Регионалниот натпревар по математика за учениците од основните училишта, одржан на 2 март 2024 година. 

Приговор може да се поднесе до сабота, 16 март 2024 година до 12 часот во следнава форма

Ваш СММ!