Информации за регионалниот натпревар за средно образование

Почитувани,

Регионалниот натпревар за учениците од средното образование ќе се одржи на 2.03.2024, со почеток во 10.00 часот. Учениците треба да се во училиштето домаќин меѓу 9.00 – 9.30 часот.

Училиштата-домаќините и регионалните координатори ќе бидат објавени наскоро на официјалната страна на СММ.

Повеќе детали околу организацијата и реализацијата може да најдете овде.

Ваш СММ!