Започна ЈБМО 2023

Почитувани,

во периодот од 23-28 јуни 2023 година, во Тирана се одржува ЈБМО 2023.

Нашиот тим пристигна и се подготвува за натпревар.

Дел од атмосферата низ галеријата:

Ваш СММ!