Изборно собрание на СММ

Почитувани,

Изборното собрание на СММ ќе се одржи на 3 јули 2023 год. (понеделник) со почеток во 13 часот на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

На e-мail адресите на членовите кои имаат платено членарина и се пријавиле во формата

за членарина е испратена потврда за членарина за секоја година и покана за ова собрание.

Врз основа на член 12 и член 19 од Статутот на СММ, право на одлучување на Собранието ќе имаат само присутните членови на Собранието кои навремено (до 30 јуни во соодветната година) имаат платено членарина за 2021, 2022 и 2023 година.

Сите кои имаат направено уплата на членарина но не се пријавени во формата за членарина, тоа може да го направат до 30 јуни 2023 година.

Ваш СММ!