Информации за регионалниот натпревар за средно образование

Почитувани,

во прилог е список на домаќини за 46-тиот Регионален натпревар по математика за средните училишта.

Заради поедноставна организација и точност во бројките на присутни колеги на натпреварот, се молат менторите да го потврдат своето присуство кај домаќините на дадените e-mail адреси. 

Само како потсетување, регионалниот натпревар ќе се одржи на 4.3.2023 година, сабота.

Ваш СММ!