Информации за регионалниот натпревар

Почитувани,

Регионалниот натпревар по математика за учениците од основното и средното образование ќе се одржи на 4.3.2023 година, сабота.

Во прилог е известувањето и поканата за домаќини на регионалниот натпревар. 

Секој ученик треба задолжително да го потврди своето учество со пополнување на оваа пријава:

Ваш СММ!