Конечни резултати од општинскиот натпревар за средно образование

Почитувани,

во прилог конечните резултати од општинскиот натпревар по математика за учениците од средното образование, групирани по региони.

Право на учество на регионалниот натпревар кој ќе се одржи на 4.03.2023 остварија сите ученици со освоени најмалку 40 поени

Ваш СММ!