Дополнителни информации за општинскиот натпревар

Почитувани ученици и нивни ментори,

завршија подготовките за реализација на општинскиот натпревар за учените од основното и средното образование.

До сите домаќини, испратени се материјали кои се потребни за одржување на натпреварот.

Ве молиме, во сабота, 4.02.2023 година, во периодот од 9 до 9:30 часот, да бидете пред соодветното:

За сите дополнителни информации може да се обратите на sojuz.na.matematicari@gmail.com

Ваш СММ!