Пријавени домаќини на општинскиот напревар за средно

Почитувани,

ги објавуваме пријавените  домаќини за општинскиот натпревар по математика за учениците од средните училишта, кој ќе се одржи на 4 февруари 2023 година со почеток во 10 часот.

Ги повикуваме општините во кои досега нема пријавено домаќини, да се пријават во најбрз можен рок заради одржување на натпреварот. 

Ваш СММ!