Конечни резултати од ММО 2022

Почитувани,
во прилог се конечните резултати од 29. Македонска математичка олимпијада.

Честитки до сите учесници за прикажаните знаења. 

Тестот за избор на македонската екипа за ИМО 2022 ќе се одржи викендот 21-22. мај во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје. Подетални информации во текот на следните денови.

Ваш СММ!